Chardonnay Meerdael Brut

Voor 100% gemaakt van de Chardonnay, de edelste onder de witte druivensoorten, heeft deze mousserende wijn het zachte karakter dat deze druif kenmerkt. Een heldere bleekgele kleur met een rijke, overvloedige belletjesvorming geven hem een feestelijk uitzicht. Zijn geurigheid is fris en fijnzinnig met een aroma van lentebloesem en rijp fruit. In zijn verfrissende en charmerende smaak wordt het rijp fruit mooi geaccentueerd door een elegante zuurtoon die eveneens zorgt voor een aangename afdronk. Het is een overheerlijke schuimwijn die bij elke feestlijke gelegenheid kan gedronken worden.

Details: Alc. 12% – 75 cl

Chardonnay Meerdael Rosé Brut

Voor het grootste deel is deze rosé schuimwijn gemaakt van de Chardonnay, de edelste onder de witte druivensoorten, die deze mousserde roséwijn zijn zachte karakter meegeeft. Dankzij toevoeging van Pinot Noir krijgt de wijn echter zijn mooie, roze kleur. Deze schuimwijn is zo beperkt in productie dat hij enkel verkrijgbaar is bij enkele gelukkige horecazaken, waaronder sterrenzaak Restaurant Arenberg.

Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, aanvaardt u onze algemene voorwaarden en het gebruik van cookies.